2013-05-17 07:41:49• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán: képtelen az egyedüllétre

Napi horoszkóp május 17-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Ne engedje, hogy eltérítsék a véleményétől, amiben teljesen biztosnak érzi magát. Különösen akkor, ha ön rendelkezik valamilyen tudással, amivel az ellenlábasai nem. Nyugodtan alapozzon a szakmai tekintélyére!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

A mai nap a langyos víz sodrását fogja érezni. Hagyatkozzon rá! A szerencsések akár fizikai értelemben is megérezhetik ezt a vizet: ha teheti, keressen fel egy gyógyfürdőt, engedjen a közelgő nyár csábításának!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Ön mindig is remekül értett ahhoz, hogy a lehetőségeihez igazítsa az igényeit. És fordítva. A gyakorlatiassága ma nem várt előnyökkel is járhat. Ugyanis képes meglátni olyan lehetőségeket, amik csak keveseknek szúrnak szemet.

 

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Úgy érzi, hiába tesz meg minden öntől telhetőt, csak nehezen halad a munkájában. Az egy helyben topogást esetleg valamilyen szakmai ismeret hiánya okozhatja. Megfordul a fejében, hogy tanulmányokba kezdjen.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Ön mindig is társasági lény volt, de a mai napon egyszerűen képtelen az egyedüllétre. Ha teheti, mára időzítse a tárgyalásokat, a más cégek alkalmazottaival való találkozókat. Különösen akkor, ha valakit meg akar győzni valamiről.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Úgy érzi, jóval többre hivatott, mint amire mostanában alkalmazzák. Tegye túl magát a puszta kesergésen, hiszen azzal vajmi keveset érhet el. Inkább annak nézzen utána, hol, és hogyan léphet tovább, miként fejlődhet.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

A türelmetlenségével nem segít azon, hogy előbbre jusson. Ha többet akar, akkor nem elég a hőzöngés, sokkal jobb, ha inkább behízelgi magát azok kegyeibe, akiktől függhet a sorsa. Alaposan tervezze meg, milyen lépéseket kell tennie ehhez!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Az alkotókedv ma valósággal túlcsordulhat önben. A fantáziája szárnyal, hihetetlen magasságokat és mélységeket ér el. Ma mindent jobban átlát, kutatóknak, nyomozóknak ez lehet a felfedezések napja. A tanulmányokban is jól haladhat.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

A mai nap legnagyobb kérdése lehet az, amit a virágszirmokkal szoktak játszani: a szeret, nem szeret? A kétségek elkerülése végett, talán mégsem a növényzetet kellene pusztítania. Inkább szegezze neki az illetőnek egyenesen a kérdést.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Ma nagy valószínűséggel tisztázhat bizonyos problémákat, vagy megoldást találhat menthetetlennek tartott ügyekre. Sikereket érhet el az otthoni javítási munkálatokban is, legyen szó háztartási gépekről, vagy elromlott házasságról.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Energikusan és tettre készen találja önt a hét utolsó munkanapja. Azért ne csodálkozzon azon, ha a kollégái nem osztják egy az egyben az ön lelkesültségét. Nem várhatja el tőlük is ugyanazt, főleg, ha azok nem is a beosztottai.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Ön nem az a vezető, aki mindig maradéktalanul élni tud a hatalmával. Néha, mint például ma is, kifejezetten kellemetlennek érezheti a pozícióját. Különösen akkor, ha még felsőbb hatalmak akaratát kénytelen közvetíteni.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: